Introductie

Wie zijn wij       

Doel                   

Wij helpen u bij

Referenties       

Partners            


WIE ZIJN WIJ

'Als directeur-manager coacht u uw mensen, maar wie coacht u?

Als directeur-manager of bondscoach coacht u uw mensen, maar wie coacht u? Het is de centrale vraag die Hessel Smink en Roel Timmermans graag beantwoord willen zien, om de toplaag, van [topsport]organisaties beter te kunnen laten functioneren. Deze twee compagnons zijn in 2003 Core Business & Coaching Institute (CB&CI) in Apeldoorn gestart om directeuren, managers, bondscoaches en topsporters te begeleiden. We vergelijken bestuursfuncties met topsport. Daarbij matchen we onze eigen bestuurlijke- en topsportervaringen met de wetenschap.

Vanuit onze functie als ex bestuurder, [bonds]coach en organisatieadviseur, legden wij jaren geleden al de link tussen professionele begeleiding binnen [topsport]ondernemingen en de functioneel-psychologische kant van de mens. In beide gevallen leidt een goede aansturing op fysiek, mentaal en emotioneel gebied tot topprestaties.

Als Core Business & Coaching Institute gaan wij mee in een veranderende organisatie en samenleving. Wij praten er niet alleen over, maar brengen dit vanuit onze eigen ervaringen in de praktijk.